Επωφεληθείτε από τις προσφορές του Paradies Travel και κλείστε έγκαιρα τo ταξίδι σας για την 28η Οκτωβρίου!

Τα ατομικά ταξίδια για πόλεις και ταξιδιωτικά θέρετρα της Ευρώπης μπορούν να κλειστούν εώς και 5 μήνες πριν από τις διακοπές της 28ης Οκτωβρίου με κέρδος εώς και 30 %.  

Τα ομαδικά ταξίδια ανακοινώνονται περίπου ένα μήνα πριν από την 28η Οκτωβρίου.
Ταξίδέψτε και ανακαλύψτε πόλεις όπως το δημοφιλές Βερολίνο, το ρομαντικό Παρίσι αν θέλουμε και σε συνδυασμό με την EuroDisney, το μοντέρνο Λονδίνο, την αιώνια πόλη την Ρώμη, την παραμυθένια Πράγα, την πριγκίπισσα του Δούναβη την Βουδαπέστη, την αυτοκρατορική Βιέννη, όπως και πολλούς άλλους προορισμούς.

Αν διαθέτετε και παραπάνω ημέρες στη διάθεση σας μπορούμε να εκμεταλευτούμε την περίοδο αυτή σαν έναυσμα για ένα μεγαλύτερο ταξίδι όπως για παράδειγμα μία 7ήμερη Κρουαζιέρα στην Μεσόγειο, μία απόδραση στα Κανάρια Νησιά ή ένα εξωτικό ταξίδι αναψυχής στις παραλίες της Καραιβικής ή στα πάντα δημοφιλή νησιά του Ινδικού Ωκεανού και τους εξωτικούς προορισμούς της Ασίας.

Αν πάλι προτιμάτε μια γρήγορη απόδραση στην Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας για προτάσεις σε ορεινούς ή παραθαλάσσιους προορισμούς!

 

ομαδικά πακέτα διακοπών θα αναρτηθούν περίπου 6 εβδομάδες πριν απο την 28η Οκτωβρίου.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!   2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης