Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Euro Disney...Εκπληρώστε το όνειρο των παιδιών σας, Γίνετε κι εσείς ξανά παιδιά! Ενήλικες απο 495 Ευρώ και παιδιά απο 240 Ευρώ σύνολο με αεροπορικά, 3 εισόδους για το 2015...
Ταξίδια το Πάσχα
Ταξίδια στην Καραϊβική
Ταξίδια στην Ασία
Εξωτικά ταξίδια
Ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό
Γαμήλια ταξίδια
Κρουαζιέρες
Ταξίδια Ευρώπη - Μεσόγειος -Βόρειος Αφρική
Ταξίδια στην Κεντρική και Νότιο Αμερική
Ταξίδια στις ΗΠΑ και τον Καναδά
Ατομικά και Ομαδικά ταξίδια σε πόλεις της Ευρώπης
Ταξίδια στην Ισπανία
Ταξίδια στην Ελλάδα
Ταξίδια στην Αφρική
Προσφορές ταξιδίων -Last minute
Ταξίδια Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία - Νησιά Φίτζι
Εποχιακές προσφορές
Θεματικά ταξίδια / Θεματικά πάρκα
Εταιρία

Ταξίδι στη Euro Disney


Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Euro Disney - Disneyland στο Παρίσι,για 3, 4, 5 ημέρες με δυνατότητα διαμονής εντός ή και γύρω από το πάρκο του Euro Disney.

Το πάρκο του EuroDisney, αποτελείται από δύο κυρίως θεματικά πάρκα, που είναι και τα πιο φαντασμαγορικά. Το πρώτο και μεγαλύτερο είναι το πάρκο Disneyland αποτελείται από πέντε διαφορετικά θεματικά πάρκα όπως αυτό του Captain Hook, του Indiana Jones και φυσικά το σήμα κατατεθέν του πάρκου, το μαγικό Sleeping Beauty Castle!

Το δεύτερο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό Walt Disney Studios που εγκαινιάστηκε το 2002, έχει στον τεράστιο χώρο του πολλά θεματικά παιχνίδια και roller coaster όπως αυτό του Toy Story, του Alladin και των Cars! 

Υπάρχει πάντα η επιλογή να συνδυάσετε το Παρίσι με τη EuroDisney, επιλέγοντας όσες ημέρες εσείς επιθυμείτε στο Παρίσι σε συνδυασμό αντίστοιχα με διαμονή στο Πάρκο. Έτσι, μπορείτε να πάρετε και μια γεύση της πόλης του Παρισιού, να περιηγηθείτε στα μουσεία της και να δοκιμάσετε την ξακουστή κουζίνα της καθώς και τις γλυκές τις δημιουργίες που προσελκύουν λάτρεις του καλού φαγητού από όλο τον κόσμο.

Η διαμονή μπορεί να είναι εντός της EuroDisney σε μια απο τις πολλές επιλογές ξενοδοχείων του Paradies Travel αλλά και εκτός πάρκου σε μικρή απόσταση συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς σας.

Ζήστε τη μαγική ατμόσφαιρα του πάρκου που μαγεύει εδώ και χρόνια μεγάλους και παιδιά όλων των ηλικιών, μαι εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και την οικογένεια σας!

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για το 2015.


Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες  


12.03 - 17.03.15  Ντίσνεϋ με την οικογένειά σας, αεροπορικά με όλους τους φόρους,  ξενοδοχείο 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό εντός του Ντίσνεϊ,  με τις εισόδους για ενήλικες από 640 Ευρώ και παιδιά από 360 Ευρώ το κάθε παιδί έως 12 ετών αναλόγως της ηλικίας.

10.05 - 15.05.15  Eurodisney, 3 διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχείο του Πάρκου με τις εισόδους και 2 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι από 690 Ευρώ για τους ενήλικες και από 430 Ευρώ για τα παιδιά.

05.07 - 08.07.15  Προσφορά για αεροπορικά, ξενοδοχείο με πρωινό εντός του Ντίσνεϋ, με τις εισόδους από 580 Ευρώ για ενήλικες και από 350 Ευρώ για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των φόρων για 3 διανυκτερεύσεις.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Κλείστε το ταξίδι σας εώς και 8 μήνες πριν την αναχώρηση με όφελος έως και 30 %.

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Paradies Travel,
Tηλ.2310-225501 ή 2310-225576


Επικοινωνία
ΕπικοινωνίαΑρχική
Site map
Επικοινωνία
Λίστα ενημέρωσης

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές


active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης